دوربینهای امنیتی خانگی چیست؟
دستگاههایی هستند که خانه شما را کنترل و محافظت میکنند. شما میتوانید دوربینهای امنیتی برای فضای داخلی و خارجی خانه را تهیه کنید. و اغلب شامل وضوح HD و سایر ویژگیها مانند مکالمه دوطرفه، دید در شب و کنترلهای گوشی هوشمند هستند.در این مقاله به معرفی انواع دوربینهای امنیتی خانگی می پردازیم.
آیا به دوربین امنیتی خانه نیاز دارم؟
اولین سؤالی که ممکن است از خود بپرسید ساده است: آیا در وهله اول دوربین امنیتی لازم است؟ بستگی به سطح امنیتی که میخواهید به خانه یا کسب و کار خود اضافه کنید دارد. در حالی که حسگرها میتوانند حرکت را تشخیص دهند و به شما اطلاع میدهند که آیا درها یا پنجرهها باز یا بسته شدهاند، بدون دوربین، در واقع نمیتوانید ببینید در خانه چه میگذرد.
دوربینهای امنیتی
چهار نوع اصلی از دوربینهای امنیتی وجود دارد: دوربینهای امنیتی بیسیم، سیمی ، زنگهای ویدئویی و نورافکن در اینجا تفاوت هایی وجود دارد.
دوربین امنیتی بیسیم:
نصب دوربینهای بیسیم بسیار آسانتر از دوربینهای سیمی است، اما البته، باید عمر باتری را در نظر بگیریم. به نظرمی رسد یک سال یک دوره زمانی معقول برای دوام دوربین است. در حالی که برخی از باتریها قابل شارژ هستند، برخی از آنها را باید هر چند وقت یکبار به طور کامل تعویض کنیم. برخی از دوربینهای فضای باز، مانند Ring Spotlight Cam Solar، با پنلهای خورشیدی عرضه میشوند، به این معنی که به طور مداوم از خورشید شارژ میشوند و هرگز نیاز به تعویض باتری ندارند.
همچنین دوربینهای امنیتی هشدارها و ویدئوها را به گوشی هوشمند شما ارسال میکنند. برخی از دوربینها میتوانند کلیپهای ویدیویی را روی کارت حافظه ذخیره کنند، اما بسیاری از آنها این ویژگی را ندارند، و شما را مجبور میکند آنها را در فضای ابری ذخیره کنید.
مزایا: دوربینهای بیسیم را میتوان تقریباً در هر جایی از خانه قرار داد. مدلهای ضد آب و هوا را میتوان در فضای باز قرار داد. با تلفن همراه یا وای فای میتوانید خانه خود را بررسی کنید و هشدارهای تلفن هوشمند را از هر جایی دریافت کنید.
معایب: هزینههای ذخیرهسازی ابری میتواند در طول زمان افزایش یابد. برخی از ویژگیهای هوشمند نیاز به پرداخت هزینه ماهانه دارند.
دوربینهای امنیتی زنگهای ویدئویی:
زنگهای ویدیویی در واقع فقط دوربینهای امنیتی هستند که اتفاقاً در یک زنگ در، تعبیه شدهاند. بیشتر آنها از سیمکشی ولتاژ پایین از زنگ در موجود برای برق استفاده میکنند، اگرچه چند مدل میتوانند با باتری کار کنند، که اگر خانه شما فاقد زنگ در سیمی باشد یا اجارهای باشد، مفید است.
مدلهایی که با باتری کار میکنند نیاز به شارژ مجدد دورهای یا تعویض باتری دارند. دوربینهای امنیتی زنگدار هنگام تشخیص حرکت یا زمانی که کسی زنگ در را به صدا در میآورد، هشدارها و ویدئوها را به گوشی هوشمند شما ارسال میکند.
همه زنگهای ویدیویی دارای ویژگی صدای دوطرفه هستند، بنابراین میتوانید با هر کسی که زنگ میزند صحبت کنید. برخی از مدلها دارای یک کارت حافظه برای ذخیره کلیپهای ویدیویی هستند، اما بیشتر کلیپهای ویدیویی را در فضای ابری ذخیره میکنند، که معمولاً برای ذخیرهسازی طولانی مدت به هزینه ماهانه نیاز دارد.
مزایا: بیشتر آنها از سیمکشی زنگ در برای برق استفاده میکنند و نیاز به راهاندازی یک خط برق جداگانه نیاز ندارند. حتی وقتی در خانه نیستید میتوانید زنگ در را پاسخ دهید.
معایب: دوربینهای زنگهای ویدئویی با زنگ بیسیم موجود کار نمیکنند. اتصال آنها به وای فای ممکن است تحت تأثیر قرار گرفتن در خارج از دیوارهای ضخیم خانه قرار گیرد. هزینههای ذخیرهسازی ابری میتواند افزایش یابد.
دوربینهای امنیتی نورافکن:
یک دوربین امنیتی با نورافکنهای LED روشن ترکیب میکنند تا به لطف آژیرهای داخلی خود، به معنای واقعی کلمه، نوری را به مزاحمان احتمالی بتابانند و آنها را بترسانند. اکثر مدلها برای جایگزینی نورافکن موجود طراحی شدهاند، به این معنی که باید آنها را به یک جعبه برق وصل کنید. با این حال، برخی از مدلهای باتری دار و پلاگین موجود هستند.
بیشتر دوربینهای امنیتی نورافکن علاوه بر آژیرهایشان، صدای دوطرفه برای صحبت دارند. برخی از مدلها همچنین دارای کارت حافظه برای ذخیرهسازی فیلم هستند، اما بیشتر آنها برای ذخیرهسازی ویدیوی ابری به هزینههای تکراری نیاز دارند.
مزایا: با جایگزینی دوربینهای نورافکنهای معمولی سیمکشی شده، اکثر دوربینهای نورافکن منبع انرژی ثابتی دارند، بنابراین نیازی به شارژباتریها ندارید. میتوانید با تلفن هوشمندتان از هر نقطهای از مکانهای مهم اطراف خانهتان، مانند راهروها و حیاطهای خلوت، را ببینید.
معایب: اتصال WiFi آنها ممکن است با قرار گرفتن در خارج از دیوارهای ضخیم خانه تحت تأثیر قرار گیرد. هزینههای ذخیرهسازی ابری میتواند افزایش یابد.
دوربینهای سیمی: دوربینهای سیمی، معمولاً در محیطهای داخلی، این مزیت را دارند که هرگز از ما نمیخواهند باتریهایشان را تعویض کنیم. بلکه آنها یا به برق وصل هستند یا به خانه ما متصل هستند. با این حال، معایب نیز وجود دارد. اول ، ما دوست نداریم سیمهای بیشتری را به خانه هوشمند خود متصل کنیم، و دوم، اگر برق یا وای فای ما قطع شود، که بیشتر از آنچه میخواهیم اتفاق میافتد، ممکن است دوربین نتواند به خانه ما متصل شود.
دوربینهای متصل به وای فای(IP دوربین دیجیتال):
این روزها، اکثر دوربینهای امنیتی به وای فای متصل هستند، به این معنی که یک برنامه مربوطه دارند که به ما امکان میدهد فیلم پخش زنده، دریافت حرکت یا اعلانهای فعال شده توسط شخص را دریافت کنیم و دوربین خود را از راه دور کنترل کنیم.
این امر نظارت خانه ما را از محدوده کوچک به راه دور میبرد. ما به معنای واقعی کلمه میتوانیم ببینیم در خانه از هر کجای دنیا چه خبر است.
دوربینهایی که به وایفای نیاز ندارند (آنالوگ):
اگر Wi-Fi ندارید، هنوز دوربینهایی وجود دارند که برای شما کار میکنند. بیشتر آنها مستقیماً روی کارت میکرو اسدی یا هارد دیسک ضبط میکنند، بنابراین در حالی که نمیتوانیم فیلم پخش زنده را پخش کنیم،ولی میتوانیم با بارگیری حافظه روی دستگاهی مانند رایانه خود ببینیم که چه اتفاقی افتاده است.
نحوه انتخاب دوربین امنیتی خانگی
-
نوع دوربین خود
نوع دوربینی که نیاز دارید بستگی به مکانی دارد که میخواهید آن را قرار دهید. اگر میخواهید یکی در داخل خانه خود داشته باشید، گزینههای دوربین امنیتی خانه زیادی وجود دارد. اگر میخواهید در خارج از خانه خود یکی داشته باشید، باید تصمیم بگیرید که آیا دوربین امنیتی بیسیم، زنگ ویدیویی یا دوربین نورافکن میخواهید.
برای نظارت بر درب جلو یا عقب، از زنگ درب تصویری استفاده کنید زیرا میتواند از طریق سیمکشی زنگ در شما تغذیه شود. اگر میخواهید منطقه دیگری از ملک خود را زیر نظر داشته باشید، بهتر است از یک دوربین امنیتی بیسیم استفاده کنید. و اگر میخواهید منطقهای را که قبلاً دارای نورافکن سیمکشی شده است نظارت کنید، آن را با یک دوربین امنیتی نورافکن تعویض کنید. بنابراین اگر میخواهید دوربینی را که در نظر دارید بیرون بگذارید، حتماً مشخصات آن را بررسی کنید.
-
منبع انرژی خود را انتخاب کنید
دوربینهای امنیتی بیسیم با باتری، زنگهای ویدیویی و دوربینهای نورافکن (بله، چند گزینه وجود دارد) بیشترین انعطافپذیری را از نظر قرار دادن در داخل و اطراف خانه را ارائه میکنند. بسته به دوربین و میزان استفاده از آن، باید آن را از هر هفته تا چند ماه یکبار تا یک یا دو بار در سال شارژ کنید. دوربینهای سیمدار و دوربینهای زنگهای درب بهخوبی مشکل شارژ را کنار میآیند. اما ممکن است گزینههای نصب دوربین را محدود میکنند ، مگر اینکه مایل به استفاده از سیم داخلی یا استخدام یک برقکار باشید.
به خاطر داشته باشید که منبع تغذیهای که استفاده میکنید میتواند تعداد مدلهایی را که میتوانید انتخاب کنید محدود کند. این امر به ویژه در مورد زنگهای ویدیویی صادق است زیرا تعداد زیادی مدل باتری دار در بازار وجود ندارد.
-
حریم خصوصی خود را در نظر بگیرید
در حالی که این دوربینها آرامش خاطر را فراهم میکنند، لازم است به خاطر داشته باشید که برای انجام این کار، نمای خانه شما و اتصال به اینترنت را فراهم میکنند. اگر میتوانید خانه خود را از طریق تلفن خود تماشا کنید، ممکن است شخص دیگری نیز نگاهی بیندازد. سازنده همچنین ممکن است به ویدیو دسترسی داشته باشد.
مطمئن شوید که نام کاربری منحصر به فرد خود و رمز عبوری که حدس زدن آن دشوار است را تنظیم کنید .
ویژگیهای دوربین امنیتی که باید جستجو کنید
هنگامی که تصمیم گرفتید چه نوع دوربینی میخواهید، وقت آن است که به ویژگیهای دوربین بپردازید و سؤالات زیر را از خود بپرسید:
اتصال : آیا دوربین به Wi-Fi نیاز دارد؟ اگر اینطور است، روی شبکه 2.4 گیگاهرتز یا 5 گیگاهرتز کار میکند؟ اکثر دوربینها، حتی امروزه، فقط از شبکههای 2.4 گیگاهرتز پشتیبانی میکنند. اگر روتر شما با فرکانس 5 گیگاهرتز کار میکند، به دوربینی نیاز دارید که به همان فرکانس متصل شود. در غیر این صورت، مشکلات اتصال زیادی را تجربه خواهید کرد.
به جای اینکه به دنبال دوربینی باشید که فرکانس روتر شما را پشتیبانی کند، توصیه میکنیم آن را به یک روتر دو باندِ ارتقا دهید. یک روتر دو باندِ از هر دو فرکانس پشتیبانی میکند و به شما آزادی بیشتری در انتخاب دوربینهای امنیتی میدهد.
برق : آیا دوربین به برق وصل است یا بیسیم؟ اگر وایرلس است عمر باتری چقدر است؟ آیا باتری قابل شارژ است یا قابل تعویض؟ آیا پنل خورشیدی برای دوربین در فضای باز موجود است؟ اگر به برق وصل است طول سیم برق چقدر است؟ برای دوربینهای فضای باز، دوشاخه ضد آب است یا به پریز داخلی نیاز دارد؟ اینها تنها بخشی از سؤالاتی هستند که میخواهید از خود بپرسید. آنها ممکن است بیاهمیت به نظر برسند، اما گزینه قدرت انتخابی شما تا حد زیادی بر سهولت نصب تأثیر میگذارد.
خرید دوربین امنیتی خانگی
اگر شما قصد خرید دوربین امنیتی برای مصارف خانگی را دارید بهتر است که خرید خود را از فروشگاه معتبر وبرا انجام دهید تا دو اصل کیفیت بالا و قیمت مناسب را در خرید خود داشته باشید.
گردآورنده: ریحانه نصر اصفهانی